Solskens promenad..

Idag hade Rebecca och jag planerat att gå till bron men efter halft dåligt väder och risk för regn bestämde vi oss för att åka in till stan istället. men väl inne i stan blev vädert bättre och jag gav förslaget att åka dit ändå vilket vi gjorde efter att vi åkt och lånat gummistövlar från hennes hus. Det var en väldigt vacker skogsväg och det var ännu bättre eftersom två träd hade vält på vägen som vi fick klättra runt. Bron var väldigt häftig Rebecca berättade att den var från andravärldskriget. den såg ungefär ut som en sådan dam som man gör för att utvinna el.
 
sen släppte Rebecca av mig vid flygplatsen eftersom jag skulle ta bussen där ifrån men den var sen så den åjte som bussen efter vilket gjorde att jag missade min buss hem vid fyra men när jag går in å bussstationen så har den inte gått än även att klockan är 16.20 vilken tur man kan ha!
Ska snart göra mig klar för att gå ut då ikväll är sista kvällen jag kan gå ut med Rebecca.
Kram Rebecka
bron
våren är här
bron från avstånd

snöstorm...

I måndags började det snöa ordentligt och många områden blev utan el eftersom träd började falla av den starka vinden. Och när vi vaknade på tisdagen var vi "insnöade" pga att de inte plogar det var snöhögar på vägen som var högre än jag och väldigt långa så åka någon stans var helt uteslutet. Men tidigare idag har vi för första gången lämnat huset på tre dagar då en traktor "plogade" (grävde fram) vägen igen vi var överlyckliga och lämnade huset i bil då upptäckte vi att de större vägaran var helt okej skönt nog! så blev lunch ute idag.
 
skola imorgon för dottern och jag ska in till stan :) mitt i snöstormen under måndagskvällen hörde jag ett lustigt ljud från vägen på tisdagsmorgonen undersöktes detta av våran byggkunniga gäst och det visade sig att vattnet läckte så har inte haft vatten mer än stundtals de senaste dagarna då han lagade det provesoriskt så vi kunde ta duschar mm.
 
så nu är jag väldigt glad att detta är över!som pontus sa till mig på facebook "nu har du ju fått din vinter" jo kanske men vill absolut inte ha den här då man som jag nämt tidigare inte kan lämna huset alls! så snö vill jag ha men hemma i sverige tack där vi faktiskt vet hur man klarar av det.
Många kramar Rebecka
 
trädgården
 
vägen
skottning tack och lov
sidan på bilden av vägen
utsikt från en liten promenad avstånd från lunchstället

Min Resa

Min resa som Au-Pair till Jersey i ett halvår.

RSS 2.0