wow..

i måndags hade dottern uppvisning me pianon fick frågan om jag skulle med av mamman och klart man svararja då. alla var jätte duktiga och var riktigt imponerad över endel. Det var underbart och lysna på och jag log hela tiden, dottern var riktigt duktig och gjorde en duett med läraren.de gjorde korta och ganska läaat låtar men det lät underbart och många av barnen var nervösa,men som tur var det inte så mycket folk vi var i ett normalstort rum och fick plats. De avsnutade men en 18ig kille som var grymt ukrigt han spelade två låtar en julig och en som han skrivit själv som var så bra, var väldigt mysigt att lyssna på alla barnen och han. det var en kanon kväll.
igår köpte jag lite mer julklappar i stan vilket det även kommer bli imorgon då jag ska äta lunch med ett par kompisar :)
kramar Rebecka

Piano lektion...

Var en lika roliga dag i skolan idag som alla de andra dagarna, men idag gick vi igenom lite fonetisk skrift väldigt roligt att sitta åååå ööö oo i klassrumet och vi undrade vad folk utifrån skulle tro om oss. Var riktigt kul. sen blev et att leta julklappar igen börjar få ihopp alla nu efter mycket letande.
idag innan maten ville dottern lära mig lite piano så vi satt och spelade tillsamans var väldigt mysigt. så nu kan jag pytte lite piano. :D
kramar Rebecka

Nu är det snart jul igen...

Har haft en trevlig helg. Men i måndags var det knöligt med skolan då min klass slutade förra veckan för deras stora test är denna veckan. Skolan visste inte var de skulle placera mig för de två klasserna som är kvar anser de är för låga för mig. Men jag har inget imot att gå i de klasserna bara bra att öva basik grammatik. Så i måndags var jag med men igår kom en ny tjej och vi bildade en klass.
Idag köpte jag en julklapp till mig själv, ett änglaspel som faktiskt är från Sverige :) är riktigt nöjd och nu börjar julkännslan komma lite kalla fall.
Blev överlycklig när jag och två tjejer till gick från liberation station till posthorn puben så såg vi "snö" (massa hagel) blev riktigt glad för saknar verkligen snön och kylan.
Kramar Rebecka

Min Resa

Min resa som Au-Pair till Jersey i ett halvår.

RSS 2.0