sjuk..

idag var dottern hemma för hon mådde inte så bra hon ville först till skolan men sedan bestämde de att hon skulle stanna hemma. så har mestadels tittat på film idag med henne. HOn är bara förkyld hostar lite då och då så hon var pigg så blev även att vi spelade lite spel med. Hon ska antagligen inte vara hemma imorgon eftersom pappan ska ha henne i helgen, hopas på att hon är pigg nog att gå till skolan då jag har lunch planer. men vi får se.
kramar Rebecka

Städdag..

Den här veckan har varit väldigt bra i fredags gick jag och Rebecca på bio och såg les miserables.
Den var riktigt bra och jag blev hela tiden mer nyfiken på filmen då jag inte läst något om den innan. På lördagen å tog jag och Rebecka en "kaffe" i stan (choklad för mig) och gick en sväng ner till stranden och tog några fler bilder.
IDag har jag och paula städat hela huset och jag ahr rikitigt mycket energi just nu :) 
Kramar Rebecka
Jag och Rebecca
jag och min "kaffe"

Snödag....

Vaknar upp och går ner för trappan och internettet funkar inte och sätter mig och pratar med mamman eftersom vi inte vet hur det blir med skolorna eftersom idag har det snöat då kommer dottern inspringande och skriker det är ett mirakel!! väldigt högt och glatt flera gånger.Och hoppas på att skolan ska vara stängd(det gör inte vi) jag skulle gått på bio idag men blir inte så nu pga av snön, skulle använt en av de två biljetterna jag fått av mamman. Senare får vi veta att skolorna är stängda och att dotterns kusin ska komma över för att leka i snön.
När vi väl gick ut had ejag på mig två par tajts,mjukisbyxor, linne,halvlångärmad tröja, tröja och tjocktröja +min jacka och halsduk. Jag frös inte det minsta förutom om händerna eftersom jag tog MÅNGA kort på detta "mirrakel". vi hadde snöbolskrig eller mer snökrig och de lekte faktiskt en hyfsat stund. Men mamman gick in för det avr kallt och dottern klagade på att händerna var kalla själv frös jag inget alls, inte ns när jag gjorde snöbollar. vi fick även veta av kusinens mamma att en väg hade blivit avstängd pga snön, Men det är ca 5-10cm snö väldigt spännande. Men eftersom inget har vinterdäck och de kör för fort när de inte har det har det hänt ett antal olyckor idag. 
Men nu har dottern åkt till hennes pappa och Mamman iväg med pojkvännen till ett hotel(julklapp) så är jag endsam hemma med sällskap av älskling över skyp. Syn att alla planer bara för svan pga av snön men fick iallafall se lite mer snö.
Kramar Rebecka
Tog en promenad i förr går och hittade min nya favoritplats här i Jerssey
min lilla snölyckta
All denna snö på vägen som gjorde att ingen bil utan 4 hjulsdrift bör vara ute på vägen 

KALLT!

inatt var det så grymt kallt på mitt rum så jag sov i tajts, strumpor och tjocktröja och veck täcket dubbelvikt. men jag somnae tillslut. Idag har jag strukigt och gått en promenad på 40 minuter var riktigt skönt och solen lyste riktigt underbart väder. Men huset är riktigt kallt idag med så har stält min rumstermometer på jätte högt för att försköka få upp värmen i rummet lite ialla fall funderar även på att fylla flaskor med varmvatten så det blir lite varmare under täcket. Ikväll är jag barnvakt igen och det är krongel med husförsäljningen då mamman funderar på att köpa huset så nu komemr inegn imorgon(väldigt skönt). Nu sitter jag och spelar lite med älskling.
Kramar Rebecka

Snö?

Idag har jag damsugit, moppat hela huste och strukigt och bytt alla sängkläder. Sedan sa de även att det kunde bli snö denna veckan, ja det är lite kallare men känns inte som det är snökallt men vi får se. JAg hoppas inte på snö för då stannar allt här, minsta lilla snö och inget är igång.
Kram rebecka

wow ingen dimma

Två av mina vänner var här på lunch i tisdags mycket trevligt! Idag har jag titttat på tv och gick ut en sväng när det äntligen slutat regna. första dagen sedan jag kommit då solen faktiskt lyste och vädret var väldigt fint trotts molnen. Såg även poskliljor idag vilket kändes helt fel det är bara januari de ska inte komma förens om tre månader! Såg även ett par väldigt trevliga hästar idag på min lilla promenad.
kramar Rebecka
Hästen som kom och hälsade
solen lyser...
.. himlen är blå var det skönt att leva då!
 

Jersey väder -.-

Igår var jag på stan med ett par kompisar var väldigt trevligt och vi pratade massor om vad som hänt sedan vi sågs sist :) jag behövde även köpa tandkräm för pressade ut det sista idag på morgonen. Var en trevlig dag och jag fick äntligen tag i den nya tidtabellen eftersom de nu bytt bussbolag här på jersey och den digitala tidtabellen var inte äns hyfsat bra, fans inga tider efter 18.00 och vet att det borde gå några efter det med. Men alla bussar är fräsha. Såg fantastik 4 igårkväll när dottern hade gått och lagt sig och insåg att jag bara sätt tvåan och inte den första men nu har jag gjort det med. Spännande att ha så grymt många kanaler och filmkanaler mm men tror inte jag äns kollat vad det finns på alla kanaler för de är för många, Men det är riktigt bra att ha filmkanalerna.
 
Idag är det rikitg dimma ute igen det avr lite dimmigt igår men inte såhär mycket, men tror ändå jag tar en liten promenad idag det är viktigt att röra på sig. Speciellt när huvudet känns tungt som det har gjort de senaset dagarna.
Kramar Rebecka
Bakgården.
Tack älskling för att jag fick låna din kamera! <3

tillbaka

nu är jag tillbaka i Jersey efter 10 underbara dagar hemma. julen var lika mysig som janligt om inte mysigare för Älskling var med och sen fick jag ju en liten extrajul med hans familj var supermysigt. sen gick vi även på bio jag och älskling som han lovat vi såg dne nya twilight tycker den var bra men de skulle inte delat den sista boken i tåvå filmer blev lite för långdraget. Vi mös en massa alla dagar och nyår var riktigt mysig då vi åt fondue och efter det ett bad med lysstavar istället för ljus super mysigt.Sen hämtade mamma oss och vi skålade in det nya året med familjen Borgrot. Sen blev det ett ledsamt farväl på flygplatsen i Götteborg jag grät en massa men tillslut släpte jag iväg honom.
Tiden från jag kommit tillbaka hit har varit bra passade dottern kvällen jag kom anars har jag mäst bara tagit det lungt i huset och idag har jag även strykt en massa!
kramar Rebecka

Min Resa

Min resa som Au-Pair till Jersey i ett halvår.

RSS 2.0