Julgransprydnader i massor..

Efter skolan idag åkte vi och lämnade dottern för hennes musik lektion åkte vi upp till en affär med massa julgransprydnader och andra utsmyckningar för hemmet. Fans så grymt mycket flera delar med olika färger på julgransprydnaderna i massor. Var spännande och var riktigt chockad över alla olika prydnader och juldekorationer. Men fanns mycket intressant och fint vet att Sofie hade älskat den affären. Efter det åkte vi hem och jag fixade mat till mig korv och potatismos som du bara stoppar in i ugnen, var riktigt gott! Sen har jag sett en film och mysigt ner mig i sängen.
Nu blir det sova många kramar Rebecka

Happy birthday to me....

Det var en spännande födelsedag. Men också jobbig saknade familjen och våra födelsedags traditioner. Men hade en härlig dag tack vare de underbara personerna jag träffat här. På morgonen precis innan dottern och mamman skulle åka kom de in sjungande i köket med ett paket. Var väldigt omtänksamt jag fick ett läppglans, ljus och en mentalskylt där det står girls just wont to have fun. Sedan när jag kommer till skolan hade mina klasskompisar köpt en cupcake med ett ljus på och började sjunga när jag gick in i klassrummet. Efter lektionen stötte jag på mina au-pair kompisar utanför salen och de började med sjunga.
På kvällen tog mamman och dottern mig ut på middag det var ett mysigt ställe vid vattnet. Maten var riktigt god och åt en riktigt god efterrätt glass grädde banan nötter och toffi sås mums.
Kramar

Bilder

Mys helg följt av en lugn helg

Från den 8-11 var min älskling här hos mig var underbart och vi tog det mestadels väldigt lugnt och nöt av att få vara tillsamans förhoppningsvis lägger ahn upp några bilder när han läst detta ;).
 
Fredagen deltg vi i skoalns lunch det var hur gott som hälst vi tog båda kykling och sedan sticky toffi pudding med glass som var hur gott som hälst och efter det gick vi ut till de vanliga ställerna för att dansa lite, blev inte mycket dans mer kramar.
 
Här kommer det lite bilder... ;) /Sonny
 

Sonny har anlänt till Jersey! :D
 
Fota stranden, inte så mycket folk den här årstiden.
 
Ett slott utanför Jerseys kust.
 
Puss på älskling. <3
 
Var så skönt att få träffa min älskling igen!
 
Sonny på restaurangen!
 
Och söta Rebecka på restaurangen!
 
Fodralet som jag köpte till Rebecka, kunde inte låta bli. :)
 
Den RIKTIGT goda efterätten till maten!
 
Det var en riktigt mysig helg! <3 Saknar dig älskling, ses snart igen!
 
 
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
 
Denna helgen har famileen haft besök vilket har gjoort att jag har fått sova i dotterns säng medans hon sov inne hos mamman. det har funkat bra men saknade att kunn komma åt mina saker när jag vill och att ha ett ställe att göma undan sig på.kunde tyvärr inte föla med när de hittade på saker för familjens bil rymmer bara 4 personer men i det underbar söndagsvädret tog jag en långpromenad och bara njöt av solen och sedan av tv.Och påkvällen spelade vi jag maman gesterna och en killkompis till mamman ett spel som liknade med andra ord. var chokad över hur bra det gick för mig trotts att det var engelska. det ända jobbiga var när jag inte viste ordet eller när jag kunde det på svenska men inte engelska, sedan fick vi även morötter och gurka att dippa med och lite vin.
Idag har jag varit tillbaka i skolan och försöker lista ut julklappar, har hittat saker till de flästa. 
Kram rebecka

bonfire

På morgonen går fick jag veta att dottern knappt sovit och att de skulle till en doktor idag och att hon troligtvis behövde vara hemma idag med. så jag underade och beslutade att det är bättre om jag tar hela denna veckan ledigt med eftersom om jag går måndag och är hemma tisdag och jag kan itne gå till skoaln på torsdag för Älskling kommer <3 så är det bättre att spara mina pengar och vara hemma den här veckan. men följde med in till stan när de skulle till doktorn så jag inte är i huset hela veckan. på kvällen åkte vi till en av mammans kommpsarför att se en Bonfire det är som våran poskbrasa/majbrasa var riktigt mysigt och jag pratade massor alla var riktigt trevliga. sen fick vi se lite fyrvärkerier och barnan fick ha som våra tomtebloss fast större att leka med (eller hålla i). var riktigt trött när vi kom hem så var bara direkt i säng för att sova.
idag fick jag lite sovmorgon eftersom jag är hemma och passar dottern idag, så blir bara att ta det lugnt under dagen och tvätta mina kläder och sen ikväll åka in till stan för att gå på skolans pubkväll.
kram Rebecka 
 
bonfire
jag
armbanden jag fick av Dottern
 

dagarna går fort..

har varit en rolig men jobbig vecka väldigt mycket tjat från kusinen att hon är hungrig och massa tillsägelser om att de ska städa. i fredags gick jag ut på kvällen först skolmiddagen som var riktgigt god och efter de de vanliga ställena. jag hade riktigt roligt. lördagen låg jag ritigt länge i sängen och vid ett så åte mamman så jag tog hand om dottern helaa kvällen. vi gjorde klipp dockor hon var riktigt glad och stolt över dockan och kläderna. idag har vi inte gjort så mkt fick armban och halsband av dottern som de gjort tidigare och sen hjälptes vi alla tre åt med att fixa vänskapsarmband till dottern och hennes kompis och tittade sedan på prinsen och jag.
Kram rebecka

Muffinsbak

Idag och igår har tjejerna varit snälla igår spelade vi monopol gick riktigt bra fast jag inte van. Och efter lunch hade jag lovat tjejerna att de skulle få sminka och fixa mitt hår har nog aldrig varit så fin, med blå ögonskugga och hade även råda upp till ögonbrynen men det tig de bort innan jag han se men det viktigaste var att de hade kul. Idag har vi bakat muffins eller rättare sagt blandat kakmixen med vatten och ägg och stoppat in i ugnen och tittat på tv de har även lekt på dotterns rum lite. Medan de lekte dammsög jag nedervåningen och moppade den för det är någon som ska komma på visning imorgon så vi kommer åka hem till dotterns kusin medans de visade huset. Så imorgon måste jag se till att allt ser fint ut till tre.
Kramar Rebecka

Min Resa

Min resa som Au-Pair till Jersey i ett halvår.

RSS 2.0