Lugnet innan stormen...

det har varit en lugn helg idag åkte jag och mamman runt till ndra sidan ön och tog en fika medans dottern var på drama lab. var riktigt mysigt och bara få sitta och prata och utsikten var underbar! behövde en lugn helg för nästa vecka är det lov och dottern och hennes kussin kommer vara här under dagarna vi får se hur det blir förra gången gick det bra men det finns inte så mycket tid till att ta det lugnt nästa vecka.
Kramar Rebecka
jag
utsikt

Nyttig... Eller kanske inte

Har varit duktig idag trotts att vädret på morgonen var hemskt och riktigt kallt bestämde jag att jag skulle ut och jogga idag så när solen började skina men blåsten var kvar så gav jag mig ut. När jag kom tillbaka åt jag min lunch vilket jag är stolt över den var nyttig! Gurk och getost macka, jordgubbar, blåbär, vindruvor och en yoghurt. Men kommer troligen äta godis senare idag men kan ju få känna mig nyttig ett tag.
Kram Rebecka

mums

duktig?

igår eftersom det var måndag städade jag och strök men jag tog även en jobbingtur igår har äntligen hittat en runda som går runt så jag slipper springa fram och tillbaka tyvärr tar den bara en halvtimme att jogga +gå i nu läget, men vi får se tanken är att jag ska jogga imorgon med. Försöker bli bättre på att röra mig. 
idag strök jag sängkläder och bytte sängkläder vek tvätt slängde döda blommor stälde tillbaka utestolar mm som blåst iväk under natten och tog en runda till stan för att treffa Rebecca inna hon åker hem till tyskland i två veckor, kommer sakna att ha henne här men vet att hon kommer ha sjukt kul hemma. på bussen hem had en kvinna hört att jag var från sverige och började prata med mig hon skulle till sveige nästa vecka någon stans uppe vid umeå men hon viste faktiskt var jönköping ligger så var chockad. Det var en trevlig pratstund. Blev ingen promenad eller joggingtur idag har träningsvärk och jag och Rebecca gick runt i stan hela tiden + sträckan till och från bushålplatsen så det fick räcka för idag.
Kramar Rebecka

Melodifestival mys...

Tidigare under gårdagen tog jag en snabb sväng i stan med Rebecca båda behövde komma ut trots att hon var sjuk vilket gjorde att vi inte träffades på fredagen eller att vi går ut ikväll men var skönt att bara få träffas och prata lite. Vi köpte varsin varm dricka och gick till en liten park för att avnjuta solens varama strålar och bara prata.
 
Igår övertalade jag älskling att "titta" på melodifestivalen med mig.(han satt och spelade och hade melodifestivalen utan ljud på andra skärmen) Men det var mysigt en då. Melodifestivalen har alltid inneburit mys för mig, familjen har ofta bunkrat upp oss framför tv med chips och eller ostbågar och pappa har startat alla högtalare i rummet.(ska bli bättre ljud då)
Så att missa Melodifestivalen finns inte riktigt på kartan så jag bunkrade upp mig med popcorn med toffilager utanpå (bättre än söta popcorn men salta är ändå helt klart bäst) marsmellows och ett ljus för att varma dem på sen blev det även lite pringles orginal. Så måste erkänna att det blev lite mysfaktor på melodifestivalen i år med fast att vara hemma framför tv är helt klart bättre!
 
Har även haft huset för mig själv nästan hela helgen men idag kommer dottern hem först och sedan mamman hennes flyg ska landa vid 6 men man vet alldrig. Sen vet jag inte riktigt när dottern kommer för pappan bekräftade aldrig var hon skulle släppas av vid ett här eller hos hennes kussiner men vi vilket fall ska hon leka med sina kussiner till ca 5,6 ikväll så får det lungt tills dess.
 
Många kramar Rebecka
skulpturen vi hamnade vid uppe på bänken
jag i det fina och något blåsiga vädret
redo inför melodifestivalen
 
 

Lugn helg..

den här helgen är dottern hos sin pappa så det blir en lugn och skön helg och mamman åker desutom iväg imorgon till england och kommer hem på söndag kväll. Så imorgon kommer jag ha huset för mig själv vilket ska bli väldigt skönt och jag får sova länge, behöver ta igen lite sömn eftersom jag inte alltid gått och lagt mig när jag borde.
Idag skulle jag träffat en kompis för lunch och sedan sett en film nu på kvällen men blev tyvärr inte så nu när hon med blivit sjuk. Tur att jag håller mig frisk ialla fall *peppa peppa ta i trä*. så blev en liten tur in till stan för att komma iväg från huset och posta ett brev till folksam. Till middag åt jag pasta med salt och smör *mums* och efter det efterrätt innehållande jordgubbar, blåbär,marränger och glas det är för gott! vi har haft det till efterätt tidigare i veckan tur att det ialla fall känns lite nyttigt ;).
 
Vill ochså säga ett stort grattis till min kussin Johanna som idag fyllde 12!
Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år.....
Hoppas du haft en underbar födelsedag och att du får många bra paket imorgon av släkten.
Många STORA grattiskramar från mig här nere i Jersey!
 
Kram Rebecka
 

Min Resa

Min resa som Au-Pair till Jersey i ett halvår.

RSS 2.0